5 gode grunner til å montere garasjeport

Det finnes mange gode grunner til å montere garasjeport, både manuelle og motoriserte. Her kan du lese fem gode grunner til hvorfor du burde montere garasjeport på din garasje eller carport.  

1. Praktisk

Den første fordelen med å ha en garasjeport er at det er praktisk, spesielt dersom den er motorisert. Å ha lukket garasje vil sørge for at bilen ikke blir altfor kald på vinteren, som igjen gjør det lettere å starte bilen. Med garasjeport får du et eget rom hvor du kan oppbevare og ta vare på bilen, samt annet utstyr. På vinteren er det en perfekt plass for oppbevaring av sykler, og på sommeren kan du oppbevare ski og akebrett. Med garasjeport kan du også bruke garasjen som verksted og arbeidsrom.

2. Tryggere med garasjeport

Det er vanskeligere å gjøre innbrudd i en låst og lukket garasjeport, sammenlignet med en carport eller når du lar bilen stå ute. Motoriserte garasjeporter har som oftest ikke en ytre åpningsmekanisme, som gjør det enda vanskeligere å bryte seg inn i. At bilen og utstyret som du har plassert i garasjen står trygt gir deg bedre forsikringsvilkår.

3. Ta vare på bilen og utstyret ditt

Du tar bedre vare på bilen din ved å ha en garasje med garasjeport. Porten gir bilen beskyttelse mot vær og vind. Du kan også unngå flatt bilbatteri på kalde vinterdager, fordi bilen står skjermet fra den verste kulda inne i garasjen. Smuss og fuktighet i bilbatteriet kan føre til små strømlekkasjer, som øker sjansen for at batteriet utlades. Å skjerme bilen for regn, vind og forurensning sørger også for at du slipper å vaske bilen like ofte for å holde den skinnende ren.

4. Øker verdien på boligen

Parkeringsplass for bil er mye verdt på boligmarkedet, og en garasje er spesielt ettertraktet. Å ha en garasje med en flott garasjeport er veldig praktisk for husholdninger med bil og får huset til å se velholdt ut. Dette øker verdien på boligen din dersom du en dag ønsker å selge.

5. Estetisk

Gi garasjen og boligen din et løft med en ny flott garasjeport. Vi har flere ulike stiler og farger du kan velge mellom, slik at du får en garasjeport som passer perfekt til din garasje. Vi har flere ulike garasjeporter å velge mellom, slik at du kan finne den som passer perfekt til din bolig. Se vårt utvalg av garasjeporter her.

Har du noen spørsmål om garasjeporter eller ønsker å finne den perfekte garasjeporten for din bolig? Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig samtale.