Fordeler med en motorisert garasjeport

Lavprisbygg har flere ulike motoriserte garasjeporter av høy kvalitet å velge mellom, slik at du kan finne den porten som passer best til din garasje og som passer dine behov. Vi kan tilby rask levering, montering utført av en erfaren snekker, og rimelige og konkurransedyktige priser.

Se vårt utvalg av garasjeporter her.

Motoriserte garasjeporter gjør hverdagen enklere, spesielt på tunge regnværsdager og kalde vinterkvelder. I denne artikkelen kan du lese om flere gode grunner til til hvorfor du burde montere garasjeport med motor.

Enklere hverdag med en garasjeport med motor

Den første og mest åpenlyse fordelen med å ha en motorisert garasjeport er fjernkontrollen. En automatisk port med fjernkontroll gjør at du kan sitte i bilen når du åpner garasjeporten. Vi har mye og variert vær her til lands, og det å kunne sitte inne i bilen og åpne porten på sure regnværsdager eller midt på vinteren er derfor en luksus. Du slipper også å slite med å varme opp bilen på vinteren, fordi den står skjermet fra vær og vind. 

Mindre vedlikehold med motorisert garasjeport

For at en garasjeport skal ha lang levetid og fungere optimalt, er det viktig med vedlikehold. Du burde rengjøre og smøre skinnene med jevne mellomrom. En garasjeport med motor sørger for en jevn åpning og lukking av garasjen, som sparer skinnene for slitasje. Over tid vil dette kunne forlenge levetiden til garasjeporten, spare deg for utgifter og sørge for mindre behov for vedlikehold.

Lyst til å vite mer om hvordan du kan ta vare på din garasjeport? Her kan du lese våre tips til vedlikehold. 

Innbruddsikker løsning

Garasjeporter med motor har ingen åpningsmekanismer på utsiden, noe som gjør det vanskelig å bryte opp garasjedørene. Dette vil også være positivt for din bil- og innboforsikring, siden bilen og annet utstyr står trygt og innelåst i garasjen.

Er du fortsatt ikke helt overbevist? Her kan du lese ytterligere 5 gode grunner til å montere garasjeport.

Har du noen spørsmål om garasjeporter? Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig samtale.