Hvordan velge riktig garasjeport?

Har du en carport eller kanskje bygd et hus med garasje og trenger garasjeport? Det er mange faktorer du må ta stilling til før du bestemmer deg for hvilken garasjeport du skal ha til din garasje. Her kan du lese nyttige tips til hva du burde tenke på når du skal velge riktig garasjeport til din bolig.

Her kan du lese 5 gode grunner til hvorfor du burde montere garasjeport.

Størrelse

Det første du burde gjøre er å ha alle målene i orden før du skal kjøpe en garasjeport. Det er viktig å vite hvilke dimensjoner garasjeporten skal ha, og hvilke garasjeporter du har å velge mellom. Har du liten innkjørsel? Da er det viktig å finne riktig type garasjeport, som er hensiktsmessig i forhold til den plassen du har til rådighet. Alle garasjeporter fra Lavprisbygg blir montert av en utdannet tømrer og snekker, som også kan justere portrommet dersom det er behov. 

Type

Det finnes flere typer garasjeporter å velge i mellom. Når du skal velge hvilken garasjeport du skal ha er det flere ting du burde tenke på. Hvor mye plass du har i innkjørselen kan påvirke hvilken garasjeport som er mest hensiktsmessig for din bolig. Noen garasjeporter bruker mindre plass enn andre når de åpnes, som for eksempel en leddport. 

Her kan du lese om forskjellen mellom vippeport og leddport.

Du kan ha både motorisert og manuell garasjeport. De motoriserte garasjeportene koster ofte litt mer, men er ofte veldig praktisk i en hektisk hverdag.

Her kan du lese om fordelene ved å velge en motorisert garasjeport. 

Stil

Det er ikke bare hvilken type garasjeport du må velge, det er også hvilken stil du vil ha. Garasjeporten er en stor del av din bolig og vil påvirke helhetsinntrykket av ditt hjem. Lavprisbygg har flere ulike garasjeporter å velge mellom. Se vårt utvalg her. 

Er du fortsatt usikker på hvilken garasjeport du skal velge? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne den garasjeporten som passer dine behov og din bolig.