Hvordan velge riktig innerdør?

Det er mange faktorer som spiller inn når du skal velge riktig innerdør til din bolig. Hva slags materialer skal du velge? Hvilken stil vil du ha i boligen? Skal døren være lydisolerende? Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilken dør du skal velge, derfor har vi lagd denne oversikten over hva du burde tenke på når du skal velge innerdører til ditt hjem. 

Materialvalg

Det finnes flere ulike materialer å velge mellom, som alle har ulike funksjoner og kvaliteter. Hvilket materiale du velger på din dør avhenger av dine behov, hvilken stil du vil ha og hvilken pris du er ute etter. Innerdører kommer vanligvis i tre kategorier:

  • Lett: Dette er god, funksjonell og ikke minst rimelig dør. Døren har en kjerne av papp og er den letteste varianten. 
  • Massiv: Massive dører er mer kompakt og har en kjerne av spon eller porøse plater. 
  • Kompakt: Kompakte dører har en kjerne av heltre. De koster som regel litt mer, men er solide og har meget god kvalitet.

Hvilke behov har du?

Når du skal velge innvendige dører er det også lurt å tenke på hvilke behov du har. Har du barn i huset, eller en samboer med en høylytt hobby? Da har du kanskje behov for en dør som er lydisolerende. Modellen «Lana» med ramme i furutre og kompakt kjerne er lydisolerende.

Husk å sjekke hvor du vil ha dørhåndtaket og hengslene, sånn at du slipper ekstra hodebry hvis døren plutselig åpnes på feil side. Mange av våre dører er vendbare. Det gjør det enklere for deg som kunde å finne riktig dør, uansett hvilken vei døren skal åpnes og lukkes.

Har du lite plass i boligen? Da kan en skyvedør være et godt valg. Skyvedører er et stilfullt, moderne og praktisk valg, som tar opp mindre plass enn tradisjonelle dører. Vi har både doble og enkle skyvedører i vårt utvalg.  

Hvilken stil vil du ha?

Uansett om du vil ha et mer moderne utseende med blanke flater, eller en mer tradisjonell stil med utforminger i treverket, så har vi dørene for deg. 

Glassdører slipper inn mer lys, gir mer innsyn i de ulike rommene og får boligen til å se større og mer luftig ut. Lavprisbygg fører mange ulike glassdører, til rimelige og konkurransedyktige priser. Vi har både doble og enkle glassdører, og kan tilby både skyvedører og tradisjonelle dører.

Vi har mange ulike innvendige dører i høy kvalitet, slik at du kan finne den døren som passer perfekt til din bolig. Se vårt utvalg av innerdører her.

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss

Vi har lang erfaring med salg av innerdører, og kan hjelpe deg med å finne den perfekte døren til din bolig. Lurer du på hvilken dør du skal ha for å dekke dine behov?  Ta kontakt med oss, så kan vi veilede deg i valg av innvendige dører, og finne den døren som passer perfekt til ditt hjem.