Montering av garasjeporter

De fleste som skaffer seg garasjeporter i dag kjøper en motorisert port. Motoriserte garasjeporter er praktiske og enkle å bruke, men monteringen kan være litt komplisert. Derfor tilbyr Lavprisbygg montering av garasjeporter, slik at du kan nyte hverdagen med en velfungerende port uten å måtte hanskes med montering og tilpassing av porthullet. Det fikser vi når du kjøper garasjeport hos Lavprisbygg.

Her kan du lese flere fordeler med motorisert garasjeport.

Ønsker du å montere en garasjeport, men er usikker på hvilken type som passer best til din bolig og dine behov? Her kan du lese tips til hvordan velge riktig garasjeport

Se vårt utvalg av garasjeporter her

Alle våre garasjeporter kommer med garanti, og i tillegg til montering kan vi tilby både service og vedlikehold på garasjeporter som vi leverer. 

Her kan du lese hvordan du utfører vedlikehold på din garasjeport

Arbeid utført av en erfaren tømrer

Det kan ofte lønne seg å snakke med en snekker når du skal montere garasjeport. Det trenger du ikke hos oss. Martin Freltofte er utdannet tømrer og snekker med lang erfaring i bransjen, og kan bistå med alt snekkerarbeid i forbindelse med monteringen. Da slipper du å hente inn en ekstern snekker, og unngår ekstra utgifter når den nye garasjeporten skal monteres. 

Bestill gratis befaring

Ønsker du å montere en garasjeport, men er usikker på hvilken type som passer best til din bolig og dine behov? Lavprisbygg tilbyr gratis befaring, slik at du får den garasjeporten som fungerer best for deg.

Bestill gratis befaring her.