Lavprisbygg ble startet i 2012 av Martin Freltofte, som er en utdannet tømrer fra Danmark og har over 30 års erfaring fra bransjen. Virksomheten ble startet som et selvstendig snekker- og tømrerfirma, men har i senere tid gått over til salg av innvendige dører, samt salg og montering av garasjeporter til privatpersoner på Østlandet.

Varene i vårt sortiment kommer fra vår samarbeidspartner Bango i Danmark, som er en trygg og rimelig forhandler med Danmarks største sortiment av dører og garasjeporter. Fordi vår samarbeidspartner holder til i nabolandet er leveringstiden på bestillingsvarer kun 2 til 3 uker, i motsetning til standard 8 ukers leveringstid i den øvrige bransjen.

Konkurransedyktige priser

Det våre kunder er mest fornøyd med er at vi har konkurransedyktige priser i forhold til våre konkurrenter. Lavprisbygg har de billigste prisene på glassdører i Norge. Vi fører både enkle og doble glassdører, samt tradisjonelle dører og skyvedører.

Det er et relativt stort marked for salg av garasjeporter i Norge, men vi kan likevel tilby våre kunder konkurransedyktige priser på solide og velfungerende garasjeporter. Våre garasjeporter har 5 års garanti på selve døren og 2 års garanti på automatikk. Vi monterer og utfører også vedlikehold på garasjeportene vi leverer.

Fullstendig montering utført av erfaren snekker

Freltofte jobber som snekker og tømrer, i tillegg til å drive med salg og montering av garasjeporter, og salg av innerdører. Det vil si at produktene du kjøper blir solgt og montert av en erfaren fagperson. Bestiller du montering av garasjeport hos Lavprisbygg, vil vi også bistå med snekkerarbeidet som følger med. Må porthullet ombygges før garasjeporten skal monteres? Det fikser vi, og du slipper ekstra utgifter ved å kontakte en ekstern snekker ved montering og tilpassing av porthullet.

Her kan du lese mer om montering av garasjeporter.

Ønsker du å kjøpe innvendige dører eller garasjeporter? Ta kontakt med oss. Vi tilbyr gratis befaring i Oslo og Akershus, og er en trygg og rimelig forhandler med lang erfaring i bransjen.